Amazon Hot-sale emaljeret støbejernsgryde, 12,5 tommer

Amazon Hot-sale emaljeret støbejernsgryde, 12,5 tommer

070B`DT5PIG_Q9[12~UBX$B

Emne diameter 12,5 tommer
Farve Kundetilpasset farve
Dimensioner 19 x 12 x 1,7 tommer
Kapacitet 7 pund

Om denne vare

  • Produktdetaljer: Firelags glasbrændt emaljebelagt, sort emaljeret indvendig belægning, fødevaresikker emaljeret støbejern SPECIFIKATIONER: Vægt: 7 Lbs.Dimensioner: 19,25" x 13,5" x 2,25"
  • Universalt køkkengrej - Støbejern af professionelt kvalitet holder på varmen og fordeler varmen jævnt for perfekt madlavning.Sikker at tilberede, stege, stege, sautere, stege, braisere, tilberede og bage på gas, induktion, glaskeramiske og elektriske komfurer/kogeplader.Perfekt til langsom madlavning i ovnen (sikker brug op til 450 °F)
  • (VIGTIGT: Tjek induktionsbrænderstørrelsen for at bekræfte, at 8,4 tommer grydediameter base vil udløse sensor)
  • Fantastisk non-stick-alternativ – Fire lag emaljefinish hjælper til jævn opvarmning og kan frigive mad uden at skrabe.Vores fire-lags højkvalitets BPA-fri emaljebelægning er fantastisk til madlavning og er også et perfekt nonstick-alternativ til teflon og andre giftige gryder og pander.
  • Til vask – Vask forsigtigt i hånden med sæbe og svamp for at rengøre, og tør grundigt.Under madlavning/rengøring anbefales det at begrænse mængden af ​​slibende redskaber (metal) på grund af potentiel afskrabning, vi anbefaler træredskaber som et godt alternativ.

Morgenmad, frokost og aftensmad alt sammen lavet i én pande

Stegepanden er et uerstatteligt værktøj i køkkenet.Brugt til stegning, stegning, stegning og sautering, vil du være svært ved at finde en dag, hvor du ikke rækker ud efter denne pande.

Glasfyret, glaseret, sortemaljeret interiør

Vores stegepande har et sortemaljeret indre, så det er ikke et problem at klæbe.I modsætning til råt støbejern behøver denne pande ikke at være forkrydret.

Silica, det element, der bruges til at skabe glansglasuren på støbejernet, er en naturlig forbindelse og er fødevaresikker.


Indlægstid: 12-jul-2022