Kendal Tetsubin støbejern tekande

【En SUND TEKANDE】:"Kendal Tetsubin", som en fremragende støbejernstekande, kan absorbere chloridioner i vand og frigive jernioner.Langtidsdrikning kan supplere jernionen i kroppen, som er et hæmatopoietisk element.Korrekt drikke kan ikke kun supplere kroppens behov, men også leve et sundt liv.

【ET PERFEKT TE-SÆT】: Dette tesæt er udstyret med fire 2-ounce små tekopper, en tekandebeskåd og en tekande i støbejern.Den fulde vandkapacitet af japansk tekande er 900 ml / 30 oz, og den faktiske brugskapacitet er 750 ml / 25 oz.Tung støbejern tekande kan forbedre smagen af ​​te og bedre holde varmen.

【EN UDØD OG IDEAL GAVE】: Låget og grydens krop er præget med rustfri emalje indeni.Det klassiske design af denne tekande giver os mulighed for at producere fantastiske visuelle effekter.Den kan bruges som en fin samling til teelskere og en fremragende gave til familie og venner.

【LET AT RENGØRE OG VEDLIGEHOLDE】: Infuseren af ​​rustfrit stål hjælper med at adskille teen fra vandet og kan let fjernes og rengøres.Det fuldt emaljerede interiør hjælper med at bevare den originale smag og renhed af te og forhindre rust.

【HØJKVALITETSSIKRING】: For enhver skadeulykke lover vi at tilbyde en ny erstatning gratis eller give dig fuld refusion inden for en måned.

Støbejern tekande.Hebei Skov


Indlægstid: Sep-07-2022